Lvíčata navštíví Louny

Lvíčata navštíví Louny

Organizátorům XXV. Veřejného triatlonu v Lounech se nedávno ozvali tvůrci oblíbeného dětského pořadu Lvíčata, který vysílá „Déčko“ České televize, s dotazem na možnost natáčení tohoto unikátního závodu. Ti to samozřejmě přijali s povděkem a těší se na Elen, Aleše, lvici Leonku i lvíče Filipa. Natáčet se budou zejména závody žákovských kategorií, ročníků 2006 až 2009 (holky i kluci).

„Vidíme v tom jedinečnou příležitost, jak dostat naše závody s kombinací rotopedu, běhu a trenažérového veslování do širšího povědomí sportovní veřejnosti. Je pravdou, že se závodu účastní převážně mladí veslaři, kteří si měli možnost vyzkoušet veslařský trenažér. Charakter závodu však dává šance k dobrému umístění i sportovcům řady dalších odvětví jako jsou cyklistika, atletika, basketbal, plavání nebo klasický triatlon. Letos se očekává opět hojná účast přes 600 závodníků všech kategorií.“ konstatuje předseda Veslařského klubu Ohře Louny Martin Vorel.

Klubové nebo individuální přihlášky k závodu je možno podat do pondělí 25. listopadu prostřednictvím aplikace na stránce http://www.vko.cz/VKOweb/registrace/